Sohvi ja kolmikko. Kolme pentua kasvavat nyt mukavasti. EI varattavissa vielä.

Vauvat Nyt viikon. Ei varattavissa vielä.

Pennut

Avariel Saffron synnytti viisi pentua viikko(9.1.2022) sitten la/su yönä. Valitettavasti yksi menehtyi vain 4vrk ikäisenä ja toinen tänään sunnuntai aamuna 15.1.2022. Valitettavasti näin aina välillä käy, näistä pois nukkuneista pennuista kumpikaan ei oppinut imemään emoa.On kolme kissavaavia Sohvilla hoidettavana. EI varattavissa vielä.

Avariel Saffron ha dato alla luce cinque cuccioli la notte tra sabato e domenica. Sfortunatamente, uno è morto un giovedì sera di quattro giorni e un altro oggi una domenica mattina di una settimana. Quindi ora sono rimasti solo tre cuccioli. Non ancora prenotabile.

Pentusuunnitelmat ensi vuodelle 1- 2 pentuetta. 

Teekexsin Adora/?

Avariel Saffron/ Ternas Raymond 

Avariel Saffron on nyt astutettu ja tammikuussa nähdään mitä tuleman pitää. Nyt näyttää vahvasti siltä,että Saffron on tiineenä ja "perheenlisäystä odotellaan tammikuussa Loppiaisen jälkeen.

Avariel Saffron è incinta e i cuccioli dovrebbero nascere dopo l'Epifania

 Padre S'Terras Raymond

 Nyt myös FI*Teekexsin Adora on astutettu ja jää nähtäväksi mitä tuleman pitää. Tuleeko Raymond/Adora yhdistelmästä helmikuussa pentuja. Nyt näyttää vahvasti ettei ole tästä yhdistelmästä tulossa pentuetta.

Non ci sono piani per cuccioli nel prossimo futuro, forse tra un anno. Finché questa lettiera è ora sicura per viaggiare in nuove case.

Pennun mukaan tulee tuhti pentupaketti. Jossa mm. tuttua ruokaa sekä muuta pientä esim.lelu. Ruokintaohjeita ja hoitoohjeita.

I cuccioli vengono con un pacchetto di cuccioli equo, contenente principalmente cibo, un giocattolo e istruzioni per la cura e l'alimentazione.

Toki noita hoito-ja ruokintaohjeita saa myös meiltä matkaan kun pentu lähtee kohti uutta kotia.

Pennut

Kaikki pennut on nyt varattu.

Kaikki pennut on varattu.Tutti i cuccioli sono impegnati.

 Vuoden 2020 pentue. Adriana,Adora, Aarni,Andino ja Aavatar Tinni.

Emo Avariel Qinisa Isä Myggmåns Sidius