Siitosuroksia tarjolla!!!!

Siitosurokset lainattavissa. Sydänultrat kaikilla normaalit. Fiv ja FeLv neg sienitestit neg. Myös aikaisemmat sienitestit neg.kaikilla.

CH FI*Clavinovan Rasmus synt.7.7-2019 Veriryhmä A. Sydänultra normaali. Fiv ja FeLv tulos neg. ja sienitestien tulos neg.On lainattavissa. EMS n 25 tikattu ruskea tabby.

CH FI*Avierin Rockruff synt.3.12-2018 Veriryhmä B Fiv ja Felv neg..sieni,calici jne..neg sydänultrattu ja siinä sydän todettu terveeksi. On lainattavissa. EMS n 21 33 ruskea tabby siamnaamiolla.
Rockruff:in seuraava sydän ultra ensi kuun alkupuolella. Sydänultra tulos normaali. Rockruff sydänultrattu nyt x 2 ja tulos normaali.

FI*Avierin Riolu synt.3.12-2018 Veriryhmä B. Fiv ja Felv neg. Lainattavissa. EMS musta

SC FI*Mirexin Patrik synt. 6.5.2017 veriryhmä A Fiv ja Felv neg sieni neg. Sydänultrattu pari kertaa ja siinä terveeksi todettu. EMS ns25 tikattu tabby silver. On lainattavissa vielä jokusen kerran.

CH FI*Mirexin Martin synt.25.5-2016 veriryhmä B. Sydänultrattu useamman kerran ja terveeksi siinä todettu Fiv ja Felv neg.EMS n 21 33 klassinen ruskea tabby siamnaamiolla.
Martinin seuraava sydän ultra ensi kuun alkupuolella. Sydänultra tulos normaali. Martin sydänultrattu nyt x 😁 ja kaikki normaalit. On Rockruff ja Riolun isä.

FI Varjoliljan Don Damia veriryhmä B Fiv/Felv neg giardia parasiitti neg. Lonkkakuva Lonkat normaalit eli erittäin hyvät. On lainattavissa pikku hiljaa tässä...tulee nyt helmikuulla 1v.