Tapahtumat

Kaunis kiitos kiinnostuksesta Teekexsin Kissalan sivuja kohtaan.

 Mirexin Patrik sai kesäkuussa 8 pvä uuden tittelin Tallinan näyttelystä IC nykyään. Patrikilla oli siitosluokka Ylöjärvellä ja sijat 3 ja 4 tuli. Mikä oli minulle yllätys kun näyttelyssä jälkeläiset olivat vielä pennuissa ja nuorissa. Joten tulos oli hyvin positiivinen yllätys.

Mirexin Martin omaa tittelin CH.

Rockruff ja Riolu vasta aloittelevat näyttelyissä käyntiä. 

3x Patrik kuvassa on otettu Loviisan Mustissa & Mirrissä. Patrikin ollessa siellä ostoksilla.

Riolu on saanut yhden EX I Hopeaniemestä 2019 keväällä.

Rockruff on saanut EX I x 2 sekä myös värin parhaan pennuissa Ylöjärven näyttelystä toukokuulta 2019.

 

Seuraavaksi joukkomme suuntaa kohti Hämeenlinnaa heinäkuussa 20-21pvä 2019. Saa nähdä miten meidän käy. Meille kävi siis paremmin kuin hyvin Hämeenlinnassa🤩🤩🤩

 Nyt seuraavaksi nokka kohti Tallinnaa ja syyskuussa meidät voi tavata Vermossa puomi välissä kuuta olevana viikonloppuna.

Vermon viikonloppu sujui ihan okei. Patrik voitti siitosluokan (kategoria4) mutta sai itse omassa arvostelussaan EXI no sert. Puhwi sai tuon Junnujen EX I  samoin Wili sai EX I  kun nämä nuoret eivät serttejä vielä saa.

Sunnuntaina kun niille sama tulos EX I kummallekkin ja Patrik sai Sertin.😊. Eli kokonaisuudessaan hyvä tulos.

Hartolan 2x sert x 1pvä mukana Puhwi ja Pate kummallekkin nuo 2x sert. Ja Patelle uutukainen titteli Grand International Champion. 

Askolan näyttelyssä Pate 2 päivää,ekalta sertti. Toisena mukana myös Rasmus ja EX I ja värin paras. Patelle sertti ja siitosluokan voitto BIS.

Tallinan 30v juhla näyttelyssä Patelle 2x sertti.

Seuraavaksi suuntana Jokela ja Puhwi mukana. Katsotaan miten Pojun käy ...Puhwi sai sertin ja on nyt Champion.  

Pate ja Rasse Kuopiossa 11-12.1.2010 Lauantaina Patelle sertti ja Rasselle EX I.  Sunnuntaina sama tulos. 😊😊.

Seuraavaksi suuntana Hämeenlinna la Pate ja Rasse . Su ilmeisesti Pate,Rasse ja Puhwi, mikäli Rasse jaksaa näin pian kaksi päivää. 

Patrikin Tallinan satoa eli tuo uusi titteli IC

Rockruffin ensimäisen näyttelyn saldo

Martinin ja Patrikin ruusukkeita ihan näyttelyiden alkuvaiheita.

Mirexin Patrik sydänultra OK,FIV ja FeLV neg sieni neg jne..Veriryhmä on A. Patrik on vielä myös lainattavissa siitokseen jokusen kerran. Patrik on ns 25 eli tikced tabby silver.
Kuva Kati Koivisto

Rockruff on sydänultrattu nyt kerran(tulos sydän terve). FIV ja FeLV neg. Calici, herpes,sieni neg. On lainattavissa siitoskäyttöön kun vielä hieman ikää kertyy lisää. Veriryhmä on B. Rockruff on n 21 33 eli ruskea tabby siamnaamio . Ja hyvinkin vaalea väritykseltään sinisilmineen.

Riolu on myös lainattavissa siitosta varten . Eli pakolliset kuviot hoidettu. Kunhan Riolu myös tästä vielä hiukkasen miehistyy. Riolu on ns.täysin musta voisi kuvata sysimusta tai mustanmusta jos väriä kuvailtaisi.Veriryhmä on B. FIV ja Felv neg.

Hartolan näyttelyssä olivat mukana Pate ja Puhwi. Puhwi 2x CAC ja Patrik valmistui Grand International Champion titteliin eli GIC.

Askolan näyttelyssä olivat mukana Pate ja Rasse eli isukki sekä poitsunsa. Pate sai 2x sertin ja voitti siitosluokan sunnuntaina ja Rasse sai EX I ja värin paras.

Tallinan näyttelyssä Pate 2x sertti. Olimme Felix Club 30v juhlanäyttelyssä.

Puhwin Jokelan Champion ruusuke.

Paten ja Rassen Kuopion saalis 😁😁

Lauantain Hämeenlinnan satoa. Pate sertti ja värin paras.

Hämeenlinna tammikuu 2020

Rasse lauantaina EX I samoin sunnuntaina. Patelle sertti sunnuntaina. Puhwi sai myös sertin sunnuntaina ja Qinisa sertti sekä värin paras🤩. Pikku kuvassa Puhwi.

 23.02.2020 Meidät voi bongata Kouvolan Esittely näyttelystä.

Seuraavaksi suunta lienee Siuntio maaliskuussa. Patu,Brasse ja Wilkkis mukana. 

Sen jälkeen suunnitelmissa Karkkilan näyttely maaliskuun lopulla.

Siuntion näyttelyssä lauantaina Patelle sertti ja siitosluokka voitto. Wilille sertti ja Rasselle tuo junnujen EX I. Pate ja Rasse kumpikin TP:ssä kakkonen. Sunnuntaina mukana Pate jolle sertti kolmas TP:ssä Rasselle EX I ja TP toinen.vain nippa Nappa hävisi Cornalille TP:ssä.

Nyt sitten kirsu kohti Markkinaa parin viikon päästä...

Paten viikonvaihteen saldo Siuntiosta.

Rassen saldo Siuntiosta.

Pate ja Rasse Rusina

Wilin näyttely tyyli