Tapahtumat

Kaunis kiitos kiinnostuksesta Teekexsin Kissalan sivuja kohtaan.

 Mirexin Patrik sai kesäkuussa 8 pvä uuden tittelin Tallinan näyttelystä IC nykyään. Patrikilla oli siitosluokka Ylöjärvellä ja sijat 3 ja 4 tuli. Mikä oli minulle yllätys kun näyttelyssä jälkeläiset olivat vielä pennuissa ja nuorissa. Joten tulos oli hyvin positiivinen yllätys.

Mirexin Martin omaa tittelin CH.

Rockruff ja Riolu vasta aloittelevat näyttelyissä käyntiä. 

3x Patrik kuvassa on otettu Loviisan Mustissa & Mirrissä. Patrikin ollessa siellä ostoksilla.

Riolu on saanut yhden EX I Hopeaniemestä 2019 keväällä.

Rockruff on saanut EX I x 2 sekä myös värin parhaan pennuissa Ylöjärven näyttelystä toukokuulta 2019.

 

Seuraavaksi joukkomme suuntaa kohti Hämeenlinnaa heinäkuussa 20-21pvä 2019. Saa nähdä miten meidän käy. Meille kävi siis paremmin kuin hyvin Hämeenlinnassa🤩🤩🤩

 Nyt seuraavaksi nokka kohti Tallinnaa ja syyskuussa meidät voi tavata Vermossa puomi välissä kuuta olevana viikonloppuna.

Vermon viikonloppu sujui ihan okei. Patrik voitti siitosluokan (kategoria4) mutta sai itse omassa arvostelussaan EXI no sert. Puhwi sai tuon Junnujen EX I  samoin Wili sai EX I  kun nämä nuoret eivät serttejä vielä saa.

Sunnuntaina kun niille sama tulos EX I kummallekkin ja Patrik sai Sertin.😊. Eli kokonaisuudessaan hyvä tulos.

Patrikin Tallinan satoa eli tuo uusi titteli IC

Rockruffin ensimäisen näyttelyn saldo

Martinin ja Patrikin ruusukkeita ihan näyttelyiden alkuvaiheita.

Mirexin Patrik sydänultra OK,FIV ja FeLV neg sieni neg jne..Veriryhmä on A. Patrik on vielä myös lainattavissa siitokseen jokusen kerran. Patrik on ns 25 eli tikced tabby silver.
Kuva Kati Koivisto

Rockruff on sydänultrattu nyt kerran(tulos erittäin hyvä). FIV ja FeLV neg. Calici, herpes,sieni neg. On lainattavissa siitoskäyttöön kun vielä hieman ikää kertyy lisää. Veriryhmä on B. Rockruff on n 21 33 eli ruskea tabby siamnaamio . Ja hyvinkin vaalea väritykseltään sinisilmineen.

Riolu on myös lainattavissa siitosta varten . Eli pakolliset kuviot hoidettu. Kunhan Riolu myös tästä vielä hiukkasen miehistyy. Riolu on ns.täysin musta voisi kuvata sysimusta tai mustanmusta jos väriä kuvailtaisi.Veriryhmä on B.